Early Bird Tickets Magneetfestival Timboektoe nu te koop

25-mei-10 door: Internet Platform Magneetfestival

Lieve mensen het is zover!
Hoogste tijd voor revolutie, het eerste Magneetfestival wordt een feit: 16,17 en 18 juli in strandpaviljoen Timboektoe op het Noorderstrand in Wijk aan Zee. Ons thema: “Leave No Trace"

De eerste 400 unieke ‘EARLY BIRD passe-partout tickets’ zijn  online te koop via http://www.magneetfestival.nl/tickets. Klik op één van de dagen en je komt automatisch bij de passe-partout.

D’r bij zijn!
Jij krijgt als eerste de kans er warmpjes bij te zijn deze zomer! Met liefde bieden wij je nu de mogelijkheid om met korting een van de 400 ‘EARLY BIRD tickets’ aan te schaffen. Ons Magneetmotto: hoe eerder hoe beter! Bespaar je zelf vandaag nog wat centen en zorg dat je één van de 400 kaarten in je handen krijgt. OP=OP. Natuurlijk zijn er straks ook normale passe-partout tickets en dagkaarten te koop, maar een ‘EARLY BIRD ticket’ is altijd goedkoper dan bijvoorbeeld twee losse kaartjes op zaterdag en zondag.

Magneetwerking!
Samen creëren we van 16 t/m 18 juli een revolutionair weekend. Wij willen graag dat jij er bij bent, zorg jij dat al je vrienden er ook bij zijn? Vertel het elkaar, vertel het je vrienden, zorg voor een sneeuwbaleffect, creëer die Magneetwerking.

Meedoen is belangrijker dan slapen!
Heb je een geniaal idee? Zit er al jaren lang een talent verborgen in je creatieve brein? Geef jezelf dan nu de vrijheid en laat jezelf zien op het Magneetfestival! Mail naar meedoen@magneetbar.nl

Wat kost dat dan?

Wees er snel bij en koop voor jezelf een stukje vrijheid!
EARLY BIRDS passe-partout tickets à €37,50

De tickets zijn geldig op 16, 17 en 18 juli, hiermee heb jij vrije toegang voor drie dagen vertier!

Tot ziens op het strand deze zomer.
Let op, er kan niet worden gekampeerd, er is wel een continue shuttle verbinding naar amsterdam CS en terug!!

Zonnige groeten,

de Magneetcrew

Vragen of suggesties? mail de Magneetcrew op: meedoen@magneetfestival.nl