Lancering publicatie The State of Social Media op 'Best Practice Book Buffet' Virtueel Platform

23-feb-11 door: Digitale Pioniers

Naar aanleiding van de State of Social Media Summit, de conferentie over sociale innovatie op internet, presenteert Digitale Pioniers op 8 maart de publicatie The State of Social Media. Eight years of Digital Pioneers in the Dutch public domain tijdens het Best Practice Book Buffet, georganiseerd door Virtueel Platform.

Tijdens het Best Practice Book Buffet serveert het Virtueel Platform de beste voorbeelden van e-cultuur. Op het menu staan onder andere: Juggling Balls van Steim, Dropstuff, BAM guide, de V2_ / NIMk catalogue, nieuws van PICNIC, Video Vortex, MediaArtMobiel en demo's van het 3D palm top theater en meer. Virtueel Platform lanceert tevens haar eigen boek: Best Practice #excellente #e-cultuur.

Kom naar de boeklancering en doe je tegoed aan een buffet dat bestaat uit goede voorbeelden en nieuws uit het e-cultuurveld. Meer informatie en reservering via Virtueel Platform.

Tijd: Dinsdag 8 maart 2011, inloop: 16.30 Start programma: 17.00 (sharp) met aansluitend borrel

Locatie: De locatie is LOFT, het voormalige bedrijfsrestaurant van C&A op de 4e verdieping van het Arts & Crafts gebouw aan het Damrak 70 in Amsterdam

Meer informatie: info@virtueelplatform.nl.