Reminder inschrijving eParticipatie Academie

12-apr-10 door: Digitale Pioniers

De deadline om je op te geven voor de eParticipatie Academie komt snel dichtbij. De inschrijving sluit op 19 april 08:00 in de ochtend. Werk je aan een eParticipatie-initiatief dat internettools bouwt om burgers meer te betrekken bij het verbeteren van publieke dienstverlening, openbaar bestuur en sociale cohesie? Geef je dan nu op voor de eParticipatie Academie!

De laatste jaren is een scala aan eParticipatie initiatieven ontstaan vanuit betrokken burgers en overheden. Initiatieven als Verbeterdebuurt.nl, Wiekiesjij.nl, petities.nl enWatstemtmijnraad.nl werden door programmeurs en betrokken burgers uitgewerkt tot goed ontwikkelde internettools. In de praktijk blijken deze initiatieven en de daar achter schuilgaande initiatiefnemers nog relatief los van elkaar te functioneren. Hierdoor blijft een '1+1=3' effect achterwege.

Om deze reden organiseert Kennisland in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties de eParticipatie Academie. Lees hier meer over de eParticipatie Academie en vul hier het aanvraagformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corline van Es via ce@kl.nl of 020-5756720.