Ronde 15 open!

01-mei-08 door: Digitale Pioniers

Heugelijk Digitale Pioniers nieuws!
Digitale Pioniers gaat door in 2009! De nieuwe ronde opent op 6 mei en sluit op 20 juni. Het thema van de ronde is identiteit. Internet heeft aan dit begrip een nieuwe dimensie gegeven. Internetgebruikers vertellen massaal aan de wereld wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze ontmoeten elkaar middels talloze online sociale netwerken. Voor deze ronde zoekt Digitale Pioniers internetprojecten die op een innovatieve manier op het thema identiteit inspelen. Als je de aanvraag voor1 juni 2008 instuurt, kan je feedback op je aanvraag krijgen. Geef daarvoor in de e-mail bij het versturen van je aanvraag naar info@kennisland.nl aan op welke onderdelen je feedback wilt en/of wat je specifieke vragen zijn.

Op 4 juli organiseert Digitale Pioniers een samenwerkingswedstrijd waarvoor alle projectleiders uit die ooit door Digitale Pioniers zijn ondersteund. Zij krijgen de opdracht om tijdens de bijeenkomst in groepen een nieuw projectvoorstel te creƫren met eerder ontwikkelde applicaties. De 3 door de groep best beoordeelde projecten krijgen 5000 euro om het plan uit te voeren. Lees hier meer!

Tot slot: in september zal voor de derde keer een Digitale Pioniers Academie starten. Meer info volgt!
Voor meer informatie over de Regeling, de Broedplaats of de Digitale Pioniers Academie, stuur een mailtje naar info@kennisland.nl of ga naar Aanvraag