Ronde tafel open e-cultuur

16-jul-10 door: Digitale Pioniers

Op 6 augustus organiseert Digitale Pioniers een ronde tafel ter voorbereiding op de State of Social Media Summit die op 28 en 29 oktober aanstaande plaats zal vinden in Trouw Amsterdam. Tijdens deze twee dagen onderzoeken we de impact van kleinschalige internetprojecten en organisaties op de maatschappij, hoe deze het medialandschap beïnvloeden en welke uitdagingen dergelijke organisatie in de toekomst tegemoet gaan.

Open e-cultuur
De derde ronde tafel zal zich richten op maatschappelijke media en open cultuur. Deze vindt plaats op 6 augustus aanstaande en organiseren we in samenwerking met Creative Commons Nederland.

Programma
De ronde tafel vindt plaats op vrijdag 6 augustus aanstaande vanaf 18.30 uur bij Kennisland (Keizersgracht 174 Amsterdam). Het programma ziet er in grote lijnen zo uit:

18:30-19:00: ontvangst en welkom DP-team
19:00-19.30: introductie DP-team op thema
19.30-20.30: uitdagingen en behoeften
20.30-21:30: aanbevelingen en agenda voor de toekomst

Routebeschrijving
Kennisland bevindt zich op Keizersgracht 174, op de vierde verdieping. We zitten om de hoek bij de Westermarkt, in het oude hoofdkantoor van Greenpeace. Ons kantoor ligt op 7 minuten loopafstand van de Dam. Een uitgebreide routebeschrijving kan hier gevonden worden.

Voor deelname en meer informatie neem contact op met Nikki Timmermans via nt@kl.nl.