You are invited! Pitch Digitale Pioniers Academie

09-jun-10 door: Digitale Pioniers

Op 30 juni aanstaande vindt vanaf 14:00 de afsluiting van de Digitale Pioniers Academie plaats. Tijdens deze bijeenkomst zullen veertien Digitale Pioniers hun projecten presenteren. We nodigen je van harte uit om deze laatste sessie bij te wonen, in de middag van 30 juni in het Trouw gebouw in Amsterdam.

Digitale Pioniers Academie
Sinds februari van dit jaar hebben de veertien projecten binnen de Digitale Pioniers Academie gewerkt aan de ontwikkeling van een ondernemingsplan. Binnen deze academie kregen zij ondersteuning bij onderwerpen als conceptontwikkeling, marketing, businessmodeling, financiën en pitch training.

Tijdens de afsluitende pitch presenteren de deelnemers hun plannen aan een jury van experts. Ze strijden daarmee om vijf prijzen onder 3 categorieën: beste businessplan 15.000 en 10.000 euro, beste idee overal all 15.000 en meest gegroeid twee keer 5000 euro.

De Digitale Pioniers Academie is een spin-off van het Digitale Pioniers fonds, dat financiële en organisatorische steun biedt aan startende ondernemers die sociaal-innovatieve digitale projecten proberen te realiseren. Voor menig project dat op deze manier een succesvolle start maakte, gold dat opschaling vervolgens moeizaam ging en er behoefte was aan een sterkere financiële en organisatorische fundering. Om die reden is de Digitale Pioniers Academie in het leven geroepen.

Dit jaar participeren de volgende projecten: SheSports, Digitale Koelkast, Zona’s Kiosk, Fastfacts, Studietimer, Ik kom in actie, *openmargin, Wisebloom, Rank a Brand, De Speld, Duurzamestudent, VJ Movement, Bfound en Zorg e-Novatie.

Programma
14:00 Opening Corline van Es, projectleider van de Academie
14:20 Pitches deel I
15:30 Pauze
15:50 Pitches deel II
17:00 Speculeren aan de bar tijdens juryberaad
17:30 Bekendmaking winnaars DPA 2010
18:00 Borrel

Meer informatie en aanmelden
Wil je komen? Meld je dan aan voor dit evenement door een mail te sturen naar Janet Vloothuis, jv@kl.nl. Meer informatie vind je op www.digitalepioniers.nl/academie

Locatie: Trouw, Wibautstraat 127, http://www.trouwamsterdam.nl