archive for the 'Uncategorized' Category

Laatste post Digitale Pioniers Academie

Wednesday, November 2nd, 2011

De Digitale Pioniersregeling en Academie kwamen eind 2010 tot een einde. Op dit blog wordt daarom niet meer actief gepost. Voor vragen over de Academie kan contact opgenomen worden met Kennisland via info@kennisland.nl of telefoonnummer 020-5756720.

We are all winners …

Friday, July 2nd, 2010

Op woensdag 30 juni vond in het Trouwgebouw in Amsterdam de pitch van de vierde en laatste Digitale Pioniers Academie plaats. Tijdens de pitch streden 14 projecten van de Digitale Pioniers Academie om zes prijzen ter waarde van totaal 50.000
Laatste Digitale Pioniers Academie
In januari 2010 startte de vierde en laatste Digitale Pioniers Academie. 14 projectteams [...]

You are invited!

Wednesday, June 9th, 2010

Op 30 juni aanstaande vindt vanaf 14:00 de afsluiting van de Digitale Pioniers Academie plaats. Tijdens deze bijeenkomst zullen veertien Digitale Pioniers hun projecten presenteren. We nodigen je van harte uit om deze laatste sessie bij te wonen, in de middag van 30 juni in het Trouw gebouw in Amsterdam.
Digitale Pioniers Academie
Sinds februari van [...]

De kop is eraf!

Sunday, February 14th, 2010

De kop is eraf! Inmiddels hebben er twee bijeenkomsten plaatsgevonden in de Hub in Amsterdam. Er is aandacht geweest voor conceptontwerp en versterking en sociaal ondernemerschap. Nieuwsgierig naar de deelnemers? Zie hier een opsomming van de deelnemende projecten!

Nieuwe garde!

Monday, February 1st, 2010

Op vrijdag 29 januari zijn we in de Hub van start gegaan met een nieuwe garde deelnemers aan de Digitale Pioniers Academie. Binnenkort zullen ze met hun profielen terug te vinden op de DP site maar hier alvast de lijst met getalenteerde deelnemers en prachtige concepten en projecten.
Elisavieta Marycheva en Rachida Abdellaoui – met een [...]

Dank voor inzendingen!

Monday, January 4th, 2010

De academie is gesloten voor inzendingen! We hebben 29 inzendingen ontvangen en kunnen met maximaal 15 projecten van start. We danken iedereen hartelijk voor hun inzet. Nu gaan we ons buigen over de aanvragen en komen snel met de uitslag!

Rappe schreden ….

Friday, December 11th, 2009

Beste pioniers,
Spannende tijden: De aanmeldingen druppelen binnen en de deadline voor inschrijving (31 december 2009!!!) komt met rappe schreden dichterbij! Deze laatste weken zijn we druk bezig met het samenstellen van het curriculum voor komend jaar. Er zal aandacht zijn voor conceptuitwerking, businessmodel-ontwikkeling, het schrijven van plannen en de stappen daarna.
De begeleiding van de academie [...]

Deadline DPA 31 december 2009!

Thursday, November 26th, 2009

Beste pioniers,
Houden jullie de deadline voor inschrijving in de gaten? Op 31 december aanstaande is de academie gesloten voor inschrijving. Download hier het aanvraagformulier.
Heb je vragen over deelname? Neem dan even contact op met Corline, via ce@kl.nl.
Tweede prijs: Lifeboat (Manuela Maigueshca & Moniek Wester Keegstra)

Digitale Pioniers Academie 2010!

Friday, November 6th, 2009

In januari 2010 zal er weer een nieuwe Digitale Pioniers Academie van start gaan. Binnen de academie wordt een select groepje initiatiefnemers van online maatschappelijke projecten begeleid bij het uitdenken van hun diensten.
De Digitale Pioniers Academie komt voort uit de Digitale Pioniers regeling: Uit de resultaten van de projecten die door Digitale Pioniers ondersteund waren, [...]

Treemagotchi wint pitch Digitale Pioniers Academie!

Friday, February 20th, 2009

De projecten Treemagotchi, Lifeboat en Cool Mediators zijn de winnaars van de Pitch die werd georganiseerd in het kader van de Digitale Pioniers Academie. Tijdens deze Pitch, die vandaag plaatsvond in cafe LAB 111 in Smart Project Space in Amsterdam, streden 12 projecten van de Digitale Pioniers Academie om drie prijzen met een totale waarde [...]