Digitale Pioniers Academie 2010!

In januari 2010 zal er weer een nieuwe Digitale Pioniers Academie van start gaan. Binnen de academie wordt een select groepje initiatiefnemers van online maatschappelijke projecten begeleid bij het uitdenken van hun diensten.

De Digitale Pioniers Academie komt voort uit de Digitale Pioniers regeling: Uit de resultaten van de projecten die door Digitale Pioniers ondersteund waren, merkten we dat veel projecten na een succesvolle start moeite hadden om door te groeien en op eigen benen te staan. De projecten hadden behoefte aan het begeleiden bij het professionaliseren en opschalen van hun project.

De academie bestaat uit 9 bijeenkomsten, een aantal studiedagen, een coachingstraject en een afsluitende pitch. Aan het eind van de academie moeten alle deelnemers een businessplan voor hun project geschreven hebben en beschikken over inzicht in de manier waarop hun project in de toekomst kan voortbestaan.

Download hier het aanvraagformulier!

Stuur voor meer informatie een email aan ce@kl.nl

2 Responses to “Digitale Pioniers Academie 2010!”

  1. Digitale Pioniers Academie 2010 van start — Sociaal Ondernemen. Nu! Says:

    [...] dan is de Digitale Pioniers Academie misschien net dat zetje dat je nodig hebt. Aanmelden? Download hier het [...]

  2. lineke steenhuis Says:

    Beste pioniers,
    Even een hart onder de riem, als je een idee, passie of missie hebt, denk aub niet te veel na en laat je vooral niet door al te veel procedures/protocollen van jouw ideaal weerhouden. Als je van tevoren te veel nadenkt over wat er mis kan gaan, dan doe je het niet. Lekker makkelijk toch?! De enige basis om verder te gaan is nog altijd jouw persoonlijke drive als aanjager om het te volbrengen. Ook als het tegenzit kost het je dankzij jouw “innerlijke” motortje weinig moeite om te volharden en door te gaan. We zeggen al te vaak: “doe maar gewoon”. Ik zeg uit de grond van mijn hart: “doe het maar gewoon!” Je doet wat jouw hart je ingeeft en anderen zullen zich daardoor geinspireerd voelen en als je die ander ook nog om hulp durft te vragen, heb je het eindresultaat al half in het zicht. Veel succes in jullie bijzondere levens ! Lineke/oprichtster De Oppepper-Abcoude